НОВИ ГРУПИ по ХИП-ХОП за НАЧИНАЕЩИ/ х-л Европа


Стартират НОВИ ГРУПИ по ХИП-ХОП за НАЧИНАЕЩИ , с брейк денс техники в Денс & Спорт Център САЛСА ДИВА, х-л Европа****, кв. Гео Милев, ул.Лидице 1

за ДЕЦА и ВЪЗРАСТНИ

НАЧАЛО: 25 Септември (Вторник)

График:

- Вторник и Четвъртък от 17.30 ч.
                    - Събота и Неделя от 10:00 ч. за ДЕЦА до 12 г.*
                   *С предварително записване на тел: 0897 982 401


Цена: 8 лв/посещение
Месечна карта за 8 посещения: 56 лв.

Важат и картите Мултиспорт и Содексо Спорт Пас!

Инструктор: Атанас Личев
Казвам се Атанас Личев , заповчвам да се занимавам с танци през 1994 година.Всичко започва като изгледах филма Break dance в комшийско дете.След това започнах да тренирам по улици и детски площадки , после срещнах и други хора , които също бяха запаленени по break dance и те ме заведоха в залата на ловчанско читалище Наука.Там ми казаха: Остани , ти можеш да станеш много добър ! Така започнах да тренирам усърдно всеки ден , след това реших да пренеса танците от улиците в зала , за да ги направя по-достъпни за останалите хора и в последствие се появи групата под името Electric Style Crew , която все още съществува.Нейни членове са известни както в България , така и извън нея.
Започнах с break dance , в последствие реших да опозная цялата hip hop култура , която включва четири елемента dj , mc , grafity , bboy , от обиколките ми в България се запознах с много други хора от тази среда , така открих и стилът popping.Започнах да правя шоута , реших , че трябва да се развия в него.Така срещнах групата Electric Force Crew , черпих опит от тях.В началото се водеха часове само по breaking , но интересът към hip hop културата се засили през 2006 и така започнаха и часовете в останалите стилве , като имаше хора от различни възрастови групи от 5-6 годишни деца до юноши и тнейджъри.Групата се разрастна и скоро имаше към 100 човека като посещаемост.
През 2008 година започнах да правя hip hop хореографии не само върху ъндърграунд парчетата , но и по-комерсиалните , което привлече още повече внимание и доведе още хора , така създадох свой собствен стил. Правех не само хорегорафи , но и спектакли на различна тематика , за различни конкурси , като например " Интеркоафьор " чиито президент за източния европейски регион е Стилист Кр. Капанов , както и състезания "Break down " , " hip hop converse battle " и много други , участвал съм още в проекти на община Ловеч като " Корени от миналото " , " Танцуващо бъдеще " , които се провеждаха на иновативната сцена във водата в град Ловеч.Снимал съм се в реклами и телевизионни предавания.Но реших да остана зад колисите и само създавах хора , които продължават да се занимават с HIP HOP и до днес.
През 2008 получавам наградата на град Ловеч , за танцово изкуство и пополяризиране на танците в региона " Ловешки меч ".

Телефон за информация и записване:
0897 982 401

Можете да се запишете on-line ТУК ; 

Адрес: кв. Гео Милев, ул.Лидице 1, в сградата на х-л Европа**** (до бившия х-л Плиска,сега ЦКБ; на гърба на магазин 345)

БългарскиEnglishFrenchDeutchItalianРускийEspaniol